Border

Border

Projeccions: dimecres 13 a les 20:30; dijous 14 a les 20:30

  • País: Suècia, Dinamarca (2018)
  • Durada: 110 minuts
  • Direcció: Ali Abbasi
  • Guió: John Ajvide Lindqvist, Ali Abbasi
  • Fotografia: Nadim Carlsen
  • Música: Cristoffer Berg, Martin Dirkov
  • Intèrprets: Eva Melander, Eero Milonoff, Jörgen Thorssono Dionisi, Ann Petrén,… VOSE (suec)

  • El director suec Ali Abbasi aconsegueix amb Border anar sempre per davant de la imaginació de l’espectador. Aquest insòlit film ens provocarà fascinació i somriures nerviosos, però també esdevindrà una encertada reflexió moderna de l’individu dins la pertinença de grup.
  • SINOPSI: Tina és una agent de duanes reconeguda per la seva eficiència i pel seu extraordinari olfacte. Dóna la impressió de poder olorar la culpabilitat d’un individu. Però quan Vore, un home aparentment sospitós, passa al costat d’ella, les seves habilitats es posen a prova per primera vegada. Tina sap que Vore oculta alguna cosa, però no aconsegueix identificar què és.