¿Quién te cantará?

¿Quién te cantará?

Projeccions: dimecres 6 a les 20:30; dijous 7 a les 20:30

  • País: España (2018)
  • Durada: 125 minuts
  • Direcció i Guió: Carlos Vermut
  • Fotografia: Eduard Grau
  • Música: Alberto Iglesias
  • Intèrprets: Eva Llorach, Najwa Nimri, Carme Elias, Natalia de Molina,… VOE (castellà)

  • L’espanyol Carlos Vermut (Magical Girl) es confirma amb aquesta cinta com una de les veus més precises i afinades de la cinematografia actual. Aquesta cinta, que recorda al millor Almodóvar, ens deixarà una petjada emocional profunda amb la seva fascinant reflexió sobre el que ens fa ser el que som.
  • SINOPSI: Lila Cassen (Najwa Nimri) era la cantant espanyola amb més èxit dels noranta fins que va desaparèixer misteriosament d’un dia per l’altre. Deu anys després, Lila prepara el seu triomfal retorn als escenaris però, poc abans de l’esperada data, perd la memòria en patir un accident. Violeta (Eva Llorach) viu dominada per la seva conflictiva filla Marta (Natalia de Molina). Cada nit escapa de la seva realitat fent l’única cosa que la fa feliç: imitar Lila Cassen. Les seves vides estaran destinades a trobar-se.