Amb nom de dona. Rita Barber, veu i Sergi Martí, guitarra

AMB NOM DE DONA
Recital íntim i poètic dedicat a la dona. Cançons que duen per títol el nom d ́una dona i que amaguen, cada una       d ́elles, una història, una vida femenina.

RITA BARBER — VEU/ SERGI MARTÍ — GUITERRA

Dissabte 9 de març de 2019 a les 20:30 hores.

 

AMB NOM DE DONA

Anomenar les coses importants en femení: la terra, la vida, la llibertat…, potser no sigui casualitat.

Però, de vegades, ens han faltat els noms de les dones que  varen estar en el lloc oportú i en el momento degut. I són tantes, que només un passeig aleatori i sense propòsit, per algún dels seus noms provoca el vertigen d ́un apassionant i interminable carrusel.

Prestem una mica d ́atenció a les coses del dia a dia, a l ́experiència acumulada de tants segles d ́humanitat, apropem l ́oïda, i escoltarem el nom d ́elles, de milers de dones que han alçat la seva veu i els seus somnis per damunt dels crits ensordidors d ́un món sovint confús.

Aquest recital, íntim i calm, vol ser un homenatge a la condició d ́elles. Anomenarles, de vegades només anomenar-les, és reivindicar la seva empremta en el blanc desconcertant d ́una fulla, on encara queda una part de la història per escriure…

 

 

REPERTORI

 • Alfonsina y el mar
 • La violetera
 • Mujeres
 • Palabras para Julia
 • Yolanda
 • Macorina
 • María de la O
 • Laura
 • María la portuguesa
 • Carmen
 • Lucía
 • Angie
 • Ay, Carmela!
 • La balanguera
 • Malena
 • Lela