Resolució Concurs d’imatge 47è Festival de Música d’Estiu

ACTA DE RESOLUCIÓ DEL CONCURS DE CARTELLS DEL 47È FESTIVAL DE MÚSICA D’ESTIU DE CIUTADELLA

A Ciutadella de Menorca el dia 12 de març de 2019 a les 20:30 es reuneix el jurat format per:

Sr. Pacífic Camps, Sr. Josep Al.lès, Sr. Josep Bagur, Sr. Pepe Torrent, Sr. Vicent Salvador, Sra. Pilar Carreras, actuant com a secretari del Concurs de Cartells el sr. Santiago Benejam membre de la Junta de Joventuts Musicals de Ciutadella, per a valorar les propostes presentades al Concurs.

Es constata la presentació de 10 obres, presentades per 7 artistes.

El criteri que posa de manifest el Jurat és que s’ha de tractar d’un cartell que cridi l’atenció, que tingui una imatge que es quedi a la retina, tenint en compte la qualitat artística, composició, simbologia i modernitat.

Una volta feta una primera tria eliminatòria, es debat entre 5 obres finalistes descartant en segona volta 3 d’elles.

Al final el debat es centra en dues obres molt diferents en format i colors, valorant la tipografia, la imatge visual i publicitària.

Arribats a aquest punt i per unanimitat es tria l’obra“En clau de FA”, de la que és autora : MARIA GENESTAR MERCADAL

El jurat ha valorat la resolució apropiada, interpretant el relax de l’estiu que convida a anar còmode, on els elements quotidians units a la Música formen part del dia a dia de cadascun de nosaltres.

Es valora, la frescor, la versatilitat a per poder adaptar-se als diferents formats que la comunicació del Festival precisa, la netedat de la composició gairebé minimalista, el joc de colors amb el logo de Joventuts Musicals, l’impacte publicitari de la imatge, i també la irreverència provocadora, fent metàfora de la Cultura també com a revolució.

I essent les 21:45 hores es tanca la sessió i es comunica a la guanyadora el veredicte.

I per a que consti firma aquesta Acta

Santiago Benejam