Presentació 47è Festival de Música d’Estiu

Presentació 47è Festival de Música d’Estiu

Benvolgudes sòcies i socis amb motiu de l’organització del 47è Festival de Música d’Estiu de Ciutadella, el proper 1 de Juny a les 20:00h, ens trobarem a l’Hotel Ca’n Sastre per fer-ne la presentació a la premsa i al públic en general.

Com us vam comentar a l’Assemblea comptam amb la col·laboració de la família Sastre per aquesta edició del Festival, i ens il·lusiona poder fer-lo públic al seu establiment. Comptarem amb una actuació musical a càrrec d’Eva Febrer que ens oferirà un programa del S.XVII publicat a Anglaterra, per a violí sol.

Preludio II                      N. Matteis
A prelude for the violin   Th. Baltazar
Fantasia                         N. Matteis
Preludio                          H. Purcel
Passaggio rotto              N. Matteis
Ens fa molta il·lusió comptar amb la vostra presència. Hi sou tots convidats!
Moltes gràcies pel vostre suport i col·laboració.
Rebeu una cordial salutació.
La Junta Directiva.
JM Ciutadella