Concerts 47è Festival de Música d’Estiu de Ciutadella

Aquests son els concerts del 47è Festival de Música d’Estiu de Joventuts Musicals de Ciutadella. Trobareu tota la informació dels concerts a aquesta web i podeu comprar les vostres entrades a Codetickets.

Larsson & OCIM

Concert inaugural de la OCIM amb Xavier Larsson dirigits per Francesc Prats. Compra les teves entrades per aquest concert a Codetickets. Orquestra de Cambra Illa de Menorca Nascuda en el sí de Joventuts Musicals de Llegiu mes …

Camús Trio

Concert de Camús Trio, podeu comprar les vostres entrades per aquest concert a Codetickets. Camús Trio Raquel Garzás (piano), Fiona Robertson (violí) i Pau Marquès Oleo (violoncel), originaris de tres terres profundament diferents – la Llegiu mes …

Cor Francesc Valls

Concert del Cor de Cambra Francesc Valls comprau les vostres entrades a Codetickets. Cor de Cambra Francesc Valls El Cor Francesc Valls, constituït per un grup estable de vuit a dotze cantants professionals, va ser Llegiu mes …

Lina Tur i Alba Ventura

Lina Tur i Alba Ventura comprau les vostres entrades per aquest concert a Codetickets. Lina Tur Bonet és considerada com internacionalment com “una de les violinistes més interessants de la seva generació”. Violinista versàtil, després Llegiu mes …

Duo del Valle

Concert del Duo del Valle piano a quatre mans, comprau les vostres entrades a Codetickets. Després del seu triomf al prestigiós ARD International Music Competition (Munic, 2005), el duo de els germans Víctor i Luis Llegiu mes …

Quartet Vela

Concert del Quartet Vela, comprau les vostres entrades a Codetickets. Biografía Carla Obach, Débora Ñancupil, Marina Rosés i Laura Allès són les components de Quartet Vela. El quartet es formà l’any 2012 al Conservatori Superior Llegiu mes …

Mikel Uskola

Mikel Uskola contratenor, comprau les vostres entrades a Codetickets. Premiat en la 88a edició del Concurs Permanent de Joves Intèrprets, el Contratenor Mikel Uskola interpreta una gran varietat de repertori, abastant des òpera Barroca i Llegiu mes …