El pop mes íntim. Maria Camps i Pere Arguimbau

Maria Camps (soprano) i Pere Arguimbau (guitarra) porten treballant junts com a duet més d’una dècada i arran d’aquesta col.laboració n’han resultat 3 treballs discogràfics, un repertori amplíssim i un elevat nombre de concerts a Menorca, per tot Balears i també a diferents indrets de la península (León, La Rioja o Barcelona en són exemples). Sempre els ha acompanyat l’èxit de crítica i la boníssima acollida per part del públic.

Soprano i guitarrista provenen de mons musicals diferents (el clàssic i el jazz, respectivament) però la seva versatilitat i compenetració a l’hora d’abordar repertoris que no pertanyen ni a un ni a altre gènere, donen com a resultat una particular fusió i interpretació de temes de sempre que anomenen íntim, perquè aquesta manera minimalista i delicada d’abordar cançons de procedència diversa és el tret comú i diferencial de la seva proposta musical.La proposta de concert que avui us fem arribar
té com a fil conductor un passeig per temes i grups significatius de la música pop-rock de tots els temps en el que hi hem inclòs temes emblemàtics que van des de Elvis a Sheeran, passant per Queen, Sting, U2, Dire Straits, Avicii, Deep purple, Antonio Vega, Sau o Ja t’ho diré, entre d’altres.