El peral salvaje

El peral salvaje

Projeccions: dimecres 16 a les 20:30; dijous 17 a les 20:30

  • País: Turquia, Macedònia, França, Alemanya, Bòsnia Hercegovina, Bulgària, Suècia (2018)
  • Durada: 188 minuts
  • Direcció: Nuri Bilge Ceylan
  • Guió: Akin Aksu, Ebru Ceylan, Nuri Bilge Ceylan
  • Fotografia: Gökhan Tiryaki
  • Intèrprets: Dogu Demirkol, Murat Cemcir, Bennu Yildirimlar, Hazar Ergüçlü,… VOSE (turc).

  • Una altra peça intimista i fascinant de Nuri Bilge Ceylan, que construeix escenes retòriques molt elaborades. Un mode de fer cinema que cerca en la puresa de la imatge la màxima intensitat expressiva.
  • SINOPSI: Sinan és un apassionat de la literatura que sempre ha volgut ser escriptor. Quan retorna a la seva ciutat natal, situada a una zona rural de Turquia, s’esforça per aconseguir financiació per tal de publicar la seva obra. Però els deutes del seu pare complicaran la conquesta del seu somni.