Els dies que vindran

Els dies que vindran

Projeccions: dimecres 9 a les 20:30; dijous 10 a les 20:30

  • País: Espanya (2019)
  • Durada: 95 minuts
  • Direcció: Carlos Marquet-Marcet
  • Guió: Coral Cruz, Carlos Marquet-Marcet, Clara Roquet
  • Fotografia: Álex García
  • Música: Maria Arnal
  • Intèrprets: Maria Rodríguez Soto, David Verdaguer, Lupe Verdaguer Rodríguez, Albert Prat,… VO (català)

 

  • Una visió profunda, íntima i naturalista dels conflictes que pot generar l’embaràs en una relació de parella. La pel·lícula explora, amb molta delicadesa, la dificultat de compartir amb l’altre la experiència profundament transformadora d’aquest procés.
  • SINOPSI: Vir (30) i Lluis (32) fa tant sols un any que surten, quan descobreixen que estan embarassats. Durant nou mesos, seguirem l’aventura d’aquesta jove parella barcelonina; les seves pors, alegries, expectatives, i realitats que creixen al seu voltant.