Magalí Sare i Sebastià Gris

Magalí Sare i Sebastià Gris

Magalí Sare es revela com una artista que s’ha de seguir de ben a prop. Avui, juntament amb en Sebastià Gris, ens presenta un espectacle jazzístic i de músiques del món que ens farà recórrer per diferents cultures llatinoamericanes i d’estats units amb l’objectiu de donar llum a peces sublims que aniran acompanyades de temes propis de la formació.   
 
Magalí Sare: veu
Sebastià Gris. guitarra elèctrica

La Magalí Sare va llençar el seu primer disc en solitari anomenat “Cançons d’amor i dimonis” l’any 2018 i el va presentar oficialment al 50è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. També, se la coneix per ser la soprano del Quartet Mèlt (guanyadors de la 3era edició del programa de TV3 Oh Happy Day l’any 2015) . A més a més, és la cantant del disc ESTÓMAC de la pianista i compositora Clara Peya i té un duet experimental amb el contrabaixista Manel Fortià.

En Sebastià Gris combina la faceta de guitarrista amb la de compositor i arranjador. L’any 2017 funda la “Bull i Pebre Bord Jazz Orquestra”, una big band de joves músics catalans i mallorquins. Actualment, està realitzant una gira dels seus temes propis a tot el territori català i balear. També, realitza arranjaments pel Teatre de Manacor