Amazing Grace

AMAZING GRACE

Projeccions: dimecres 13 a les 20:30; dijous 14 a les 20:30

  • País: Estats Units (2018)
  • Durada: 89 minuts
  • Direcció: Alan Elliott, Sydney Pollack
  • Intèrprets: Aretha Franklin, James Cleveland, Southern California Community Choir,… VOSE (anglès)

 

  • Testimoni impressionant d’un moment únic de unió, catarsis i puresa. Les sessions van ser filmades per un equip de rodatge liderat pel director Sydney Pollack, però el material d’arxiu va acabar en una volta i ha estat durant 4 dècades un dels tresors cinematogràfics perduts de la música del segle XX. Abans de la mort de Pollack el 2008, el director va expressar el seu desig que es completés la pel·lícula, i el productor Alan Elliott el va abordar amb un equip de gent apassionada amb el projecte.
  • SINOPSI: Al gener de 1972, la gran Aretha Franklin va actuar durant dos dies donant un concert de gospel a una Església Baptista Missionera New Temple a Watts, Los Angeles, gravant el que es convertiria en el seu àlbum més venut, “Amazing Grace”.