Retrato de una mujer en llamas

Retrato de una mujer en llamas

Projeccions: dimecres 11 a les 20:30; dijous 12 a les 20:30

  • País: França (2019)
  • Durada: 121 minuts
  • Direcció i Guió: Céline Sciamma
  • Fotografia: Claire Mathon
  • Música: Jean-Baptiste de Laubier, Arthur Simonini
  • Intèrprets: Noémie Merlant, Adèle Haenel, Luàna Bajrami, Valeria Golino, … VOSE (francès, italià)

 

  •  “Una pel·lícula impossible, massa bella, massa precisa, massa profunda per existir realment” Així descrivia M. Angel Palomo de Filmaffinity la nova obra d’aquesta cineasta francesa directora de “Tomboy”. I és que estem davant d’una de les històries d’amor més hermoses del segle XXI. Emotiva, sensible, delicada i brillant són alguns del adjectius per descriure-la.
  • SINOPSI: França, 1770. Marianne, una pintora, rep un encàrrec que consisteix a realitzar el retrat de noces de Héloïse, una jove que acaba de deixar el convent i que té seriosos dubtes respecte al seu proper matrimoni. Marianne ha de retratar-la sense el seu coneixement, de manera que es dedica a investigar-la diàriament.