Al azar, Baltasar

Al azar, Baltasar

CICLE: “HISTÒRIA DEL CINEMA” (GRATUÏT)

Projeccions: dimecres 29 a les 20:30; dijous 30 a les 20:30

  • País: França, Suècia (1966)
  • Durada: 95 minuts
  • Direcció i guió: Robert Bresson
  • Fotografia: Ghislain Cloquet
  • Música: Jean Wiener
  • Intèrprets: Anne Wiazemsky, Walter Green, François Lafarge, Jean-Claude Guilbert,… VOSE (francès, llatí).

  • Considerada una de les millors pel·lícules del segle XX. Bresson aconsegueix perfilar el seu estil minimalista i enlluerna pel tot el que conté (el·lipsis, realitat…) i el que no conté (música, actors professionals…).
  • SINOPSI: Baltasar és un ruc que viu els seus primers anys envoltat de l’alegria i els jocs dels nens fins a arribar a l’edat adulta, en què és utilitzat com una bèstia de càrrega i maltractat pels seus diferents amos.