Sinónimos

Sinónimos

Projeccions: dimecres 19 a les 20:30; dijous 20 a les 20:30

  • País: França, Israel, Alemanya (2019)
  • Durada: 123 minuts
  • Direcció: Nadav Lapid
  • Guió: Nadav Lapid, Haim Lapid
  • Fotografia: Shai Goldman
  • Intèrprets: Tom Mercier, Quentin Dolmaire, Louise Chevillotte, Uria Hayik,… VOSE (francès, hebreu, anglès).

  • Basant-se en les seves pròpies experiències, el director Nadav Lapid explora els desafiaments de tractar de començar en un nou país. Cinema que parteix del Godard de “La Chinoise” un torrent de significats personals i polítics.
  • SINOPSI: A París, les coses no comencen bé per Yoav, un jove israelià que arriba a la capital francesa amb grans expectatives i amb ganes de desfer-se de la seva nacionalitat per esdevenir francès. Així, el diccionari es converteix en el seu millor company. La jove parella francesa de la qual es fa amic té idees bastant estranyes sobre com ajudar-lo…