Sorry, we missed you

Sorry, we missed you

Projeccions: dimecres 5 a les 20:30; dijous 6 a les 20:30

  • País: Anglaterra, França, Bèlgica (2019)
  • Durada: 101 minuts
  • Direcció: Ken Loach
  • Guió: Paul Laverty
  • Fotografia: Robbie Ryan
  • Música: George Fenton
  • Intèrprets: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor… VOSE (anglès)

 

 

  • L’anglès i veterà cineasta social Ken Loach ens sedueix amb una dde les seves millor pel·lícules. Nascuda de la de la immediatesa de la seva visió, de la celeritat d’una càmera que atrapa la vida, que s’aferra la realitat. Cinema urgent, cinema necessari.
  • SINOPSI: Ricky i la seva família no han superat la crisi del 2008. Un dia es presenta la possibilitat de crear el seu propi negoci. No obstant això, la tasca no serà fàcil, especialment a causa de la feina de la seva dona com a cuidadora. Tot i que els llaços de la família són molt forts, aviat apareixeran les primeres fissures…