Amarart & Miguel Angel Angulo, corda i flauta

AMARART & MIGUEL ANGEL ANGULO, corda i flauta

ASSUMPTA PONS. Violí

Neix a Menorca, on comença la seva formació musical. Ha guanyat el primer premi de l’Ateneu de Maó, el primer premi de Grau Superior de Violí i el premi extraordinari superior de Música de Cambra en el Conservatori Superior del Liceu ,i el Concurs de música Art Jove de l’Institut Balear. L’any 1998 va entrar a formar part de l’Orquestra d’RTVE. Ha actuat com a solista amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, la Orquestra Amics dels Clàssics i amb l’Orquestra del Conservatori del Liceu, de la qual ha estat Concertino. La seva trajectòria musical li ha portat a tocar en nombrosos Auditoris d’Europa i el Japó. També ha realitzat enregistraments per a TVE, Canal Clàssic, Ràdio Clàssica i per al segell discogràfic d’RTVE. Actualment és professora del Conservatori Teresa Berganza de Madrid i forma part del Quartet AmarArt i de KAD Trio. També és llicenciada en Ciències Matemàtiques per la Universitat de Barcelona i té el Diploma d’Estudis Avançats en Musicologia per la Universitat Complutense de Madrid.

 

 


ROCÍO GÓMEZ. Viola

Estudia amb Myriam del Castell i Emilio Mateu a Madrid, i posteriorment obté el seu Diploma de Solista com a alumna de Nobuko Imai en el Conservatoire Supérieur et Académie de Musique Tibor Varga en Sion, Suïssa.

Regularment realitza concerts com a solista i com a membre de grups de música de cambra en les principals sales espanyoles i europees. Obté plaça en l’Orquestra Simfònica d’RTVE. Actualment manté aquesta plaça en excedència. En l’actualitat és viola solista de l’Orquestra de Cambra Reina Sofia, és regularment convidada en el mateix lloc per l’Orquestra Simfònica de Gran Canària; membre del Quartet AmarArt; professora en el Conservatori Teresa Berganza de Madrid i regularment convidada en els cursos Pirinencs Júnior, Classics, Fòrum Musicae i Ciutat de Jamilena, entre altres. Va ocupar el lloc d’assistent de solista en l’Orquestra Simfònica Nacional de Catalunya (OBC) del 2009 al 2012.

 

ÁNGEL GARCÍA JERMANN. Violoncel

D’origen hispà alemany és indubtablement un dels violoncel·listes més destacats de la seva generació a Espanya. És Catedràtic de Violoncello en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid i durant 11 anys ha estat Solista de Violoncello de l’Orquestra Simfònica d’RTVE.

Inicia els seus estudis musicals a Madrid amb María de Macedo i els amplia en la Universitat d’Indiana, els EUA, amb el cèlebre János Starker. Cursa estudis superiors de postgrau en la Hochschule für Musik Detmold, Alemanya, amb la professora Karine Georgian, de la qual és assistent durant dos anys, concloent-los amb el “Konzertexamen”. Durant aquest període rep a més classes de, entre altres, Cristophe Coin, Boris Pergamenschikow i Mstislav Rostropovich.
Com a solista, en recitals i amb diversos conjunts de cambra ofereix concerts en diversos països europeus i Amèrica Llatina comptant com a companys d’escenari amb els més destacats músics espanyols de la seva generació. Col·labora habitualment com a solista de violoncel amb l’Orquestra de Cadaqués i ha impartit classes magistrals a Espanya, Alemanya, Suïssa i Polònia.
Estrena a Espanya l’obra per a violoncello “Només” de C. Halffter i el Concerto grosso núm. 2 de A. Schnittke.

MIGUEL ANGEL ANGULO CRUZ, flauta

Neix a Camp de Criptana, Ciudad Real. S’inicia sota la direcció del seu avi i cursa estudis de Flauta amb Antonio Arias i Kate Hill. També rep classes d’Andrés Carreres, Rafael López del Cid, Alain Marion, Raimond Guiot i Aurèle Nicolet. Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya.

Ha pertangut a la Banda Municipal de Madrid i l’any 1987 obté el primer premi “Premi Alain Marion” en el Concurs Internacional de Bilbao. Obté la plaça de Catedràtic de Flauta, actualment està en excedència.

Ha estat professor convidat amb la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, la Jove Orquestra del País Basc i Jove Orquestra de la Comunitat de Madrid. i col·labora amb l’orquestra de Cadaqués, amb la qual ha gravat sota la direcció de Sir Neville Mariner i Jaime Martín.

Actualment és professor de l’Orquestra Nacional d’Espanya i Professor del Conservatori Superior de música Musikene.

PROGRAMA

I PART

J HAYDN (1732-1809)

Quartet per a flauta Op. 5 Nº 3

  1. Presto
  2. Adagio
  3. Minueto
  4. Presto

W.A. MOZART (1756-1791)

Quartet per a flauta en Do major

  1. Allegro
  2. Andantino amb variacions

 

II PART

SALVADOR BROTONS (1959-)

Flute Quartet Op 136 bis

  1. Ben lento
  2. Presto scorrevole
  3. Andante expresivo
  4. Allegro deciso

W.A. MOZART (1756-1791)

Quartet per a flauta en Re major

  1. Allegro
  2. Adagio
  3. Rondo