Recordant a Torrent – Magí Garcías, piano

Amb la intenció d’anar reprogramant els concerts que ens varen quedar pendents durant l’anterior Estat d’Alarma i confinament, aquest proper 13 de novembre ens visitarà el pianista mallorquí Magí Garcías

Aprofitant que la família del pintor Torrent ha organitzat un homenatge a la figura de l’artista el dia que fa 30 anys de la seva mort, ens hem sumat a l’acte oferint el recital de piano que en Magí havia de fer el passat 23 de maig.

Per motius d’organització, aquest concert és gratuït per tot el públic, però els socis de JM de Ciutadella tenim prioritat a l’hora de poder-hi assistir. Com que l’aforament és limitat i per motius de control sanitari hem de tenir un registre de les persones assistents, hem habilitat el nostre mail de reserves per tal de que ens puguem apuntar, a partir d’avui mateix: reserves@jjmmciutadella.com

A partir del dia 1 de novembre també ho podran fer la resta de persones interessades en assistir a aquest homenatge.

Us adjuntam el programa oficial que la organitació ha fet per aquest acte, així com el Currículum den Magí Garcías i programa de concert.

S’ha establert un sistema de taquilla inversa totalment voluntària. La recaptació que es faci anirà a benefici de Càritas Diocesana.

Esteim convençuts que aquest jove pianista no ens deixarà indiferents. Ens consta també la il·lusió amb que ha rebut la nostra convidada.

L’acte d’homenatge serà el proper 13 de Novembre a l’esgésia del Socors a les 19:30h

Us esperam a tots!