Clàssics tot l’any 2020

Noemí Anglada i Déborah Montserrat, veu (soprano) i piano

Concert Clàssics tot l’any Noemí Anglada i Déborah Montserrat, veu (soprano) i piano Lied del segles XIX i XX Divendres 11 de desembre de 2020. A les 20:30 hrs a l’Església dels Socors de Ciutadella. Llegiu mes …

Jorge Gresa i Albert Colomar, violoncel i piano

Jorge Gresa – Albert Colomar El duo format pel cellista sevillà Jorge Gresa i el pianista mallorquí Albert Colomar neix al setembre de 2017 a Utrecht, on tots dos realitzen els seus estudis de postgrau. Llegiu mes …

Recordant a Torrent – Magí Garcías, piano

Amb la intenció d’anar reprogramant els concerts que ens varen quedar pendents durant l’anterior Estat d’Alarma i confinament, aquest proper 13 de novembre ens visitarà el pianista mallorquí Magí Garcías Aprofitant que la família del Llegiu mes …

Rosalia Gómez

Rosalía Gómez, piano Guardonada en la darrera edició de piano del Concurs de JM Espanya, Rosalía Gómez proposa un programa que presenta obres en les que compositors de diferents èpoques exploren els límits del sistema Llegiu mes …