Pel·lícules Cineclub 2021

Pel·lícules Cineclub 2021

 

Abril 2021

El hombre del brazo de oro

El hombre del brazo de oro Projeccions: dimecres 7 i dijous 8 d’abril a les 19:30 hrs. El fantàstic director nord-americà d’origen austríac, Otto Preminger aconsegueix aquí un dels seus millors films de la dècada Llegiu mes …

 

Corpus Christi

Corpus Christi Projeccions: dimecres 14 i dijous 15 d’abril a les 19:30 hrs. Imperdible cinta polonesa d’hiperrealisme gairebé místic. La capacitat d’ajudar i la fe destaquen en el gran protagonista d’aquesta fantàstica història en blanc Llegiu mes …

 

Beginning

Beginning Projeccions 21 i 22 d’abril de 2021 a les 19:30hrs Polèmica i radical, la cinta de la cineasta debutant Dea Kulumbegashvili no deixarà indiferent a ningú. Narrada desde la distància (tant física, emocional, com Llegiu mes …

 

Un cuento de tres hermanas

Un cuento de tres hermanas Projeccions: dimecres 28 i dijous 29 d’abril a les 19:30 hrs. Cinta turca que compta amb un superb repartiment, una increïble localització i una banda sonora molt acord amb la Llegiu mes …

 

Març 2021

Las Niñas

Las Niñas Projeccions: dimecres 24 i dijous 25 de març, a les 19:30 hs Espai d’exhibició: Teatre des Born. País: Espanya (2020) Durada: 97 minuts Direcció i guió: Pilar Palomero Fotografía: Daniela Cajías Música: Carlos Naya Llegiu mes …

 

Sólo nos queda bailar

SÓLO NOS QUEDA BAILAR   Projeccions: dimecres 31 de març, dijous 1 d’abril, a les 19:30 hs. Espai d’exhibició: Teatre des Born. País: Suècia, Geòrgia, França (2019) Durada: 113 minuts Direcció i guió: Levan Akin Llegiu mes …