Sólo nos queda bailar

SÓLO NOS QUEDA BAILAR

 

Projeccions: dimecres 31 de març, dijous 1 d’abril, a les 19:30 hs.

Espai d’exhibició: Teatre des Born.

País: Suècia, Geòrgia, França (2019)

Durada: 113 minuts

Direcció i guió: Levan Akin

Fotografía: Lisabi Fridell

Música: Zviad Mgebry, Ben Wheeler

Intèrprets: Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili, Ana Javakishvili,… VOSE (georgià)

 

 

SINOPSIS:

Merab assaja des de que era molt jove a la Companyia Nacional de Dansa de Geòrgia amb la seva companya de ball, Mary. Sobtadament, la seva vida fa un gir quan apareix a escena el despreocupat i carismàtic Irakli, que es converteix en el seu rival més poderós i, alhora, en el seu major objecte de desig. Endinsat en una atmosfera conservadora, Merab s’enfronta a la necessitat d’alliberar-se i arriscar-ho tot pel camí.

El film és una resposta rotunda a una tradició cultural que estigmatitza no només altres orientacions sexuals, sinó altres maneres de construir la masculinitat. Una pel·lícula que flueix entre la crítica social i el retrat íntim del despertar sexual del seu protagonista.