Corpus Christi

Corpus Christi

Projeccions: dimecres 14 i dijous 15 d’abril a les 19:30 hrs.

Imperdible cinta polonesa d’hiperrealisme gairebé místic. La capacitat d’ajudar i la fe destaquen en el gran protagonista d’aquesta fantàstica història en blanc i negre que ha captivat a la crítica en total unanimitat.

El jove Daniel experimenta una transformació espiritual mentre viu en un Centre de Detenció Juvenil. Vol ser sacerdot, però això és impossible a causa dels seus antecedents penals. Mentre treballa d’altres coses, es fa passar per sacerdot i es fa càrrec accidentalment d’una parròquia local. L’arribada del jove i carismàtic predicador és una oportunitat per aquesta petita comunitat.

Fitxa:

 • Direcció: Jan Komasa
 • Protagonistes: Bartosz Bielenia, Aleksandra Konieczna, Eliza Rycembel, Tomasz Ziętek, Barbara Kurzaj, Leszek Lichota, Łukasz Simlat, Zdzisław Wardejn, Lidia Bogaczówna, Bogdan Brzyski, Juliusz Chrząstowski, Helena Norowicz, Dariusz Starczewski, Marta Waldera
 • Producció: Aneta Hickinbotham i Leszek Bodzak
 • Guió: Mateusz Pacewicz
 • Música: Evgueni Galperine i Sacha Galperine
 • Dissenyador de so: Kacper Habisiak, Marcin Kasiński i Tomasz Wieczorek
 • Fotografia: Piotr Sobocinski Jr.
 • Muntatge: Przemysław Chruścielewski
 • Vestuari: Dorota Roqueplo
 • Maquillatge: Aneta Brzozowska
 • País d’origen: Polònia i França
 • Any: 2019
 • Durada: 115 min
 • Idioma original: polonès