Un cuento de tres hermanas

Un cuento de tres hermanas

Projeccions: dimecres 28 i dijous 29 d’abril a les 19:30 hrs.

Cinta turca que compta amb un superb repartiment, una increïble localització i una banda sonora molt acord amb la situació. Però segurament la seva millor virtut sigui compaginar amb agilitat alegria i tristesa alhora. 

Anys 80. Reyhan, Nurhan i Havva són tres germanes que viuen amb el seu pare en un remot llogaret de l’Anatòlia central. Una rere l’altra són enviades a la ciutat a treballar com a criades en famílies adoptives acomodades amb l’esperança d’aconseguir una vida millor però, un temps després, les tres es veuen obligades a retornar per circumstàncies imprevistes. Les germanes tornen a estar juntes en el seu llogaret natal, i s’hauran d’enfrontar a nous entorns, relacions i enfrontaments inesperats.

Fitxa:

  • Títol original: Kız Kardeşler (A Tale of Three Sisters)
  • Any: 2019
  • Duració: 108 min.
  • País: Turquía
  • Direcció: Emin Alper
  • Guió: Emin Alper
  • Música: Giorgos Papaioannou, Nikos Papaioannou
  • Fotografía: Emre Erkmen
  • Repart: Cemre Ebuzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir, Kayhan Açikgöz, Müfit Kayacan, Kubilay Tunçer