Beginning

Beginning

Projeccions 21 i 22 d’abril de 2021 a les 19:30hrs

Polèmica i radical, la cinta de la cineasta debutant Dea Kulumbegashvili no deixarà indiferent a ningú. Narrada desde la distància (tant física, emocional, com moral), la trama acompanya, de forma lenta i pausada, la crisis existencial de la seva protagonista. Guanyadora a millor pel·lícula (així com millor direcció, actriu principal i guió) a la darrera edició del Festival de San Sebastián.

A un remot llogaret de províncies, una comunitat de testimonis de Jehovà és atacada per un grup extremista. En ple conflicte, el món de Yana, l’esposa del líder de la comunitat, s’enfonsa lentament. La insatisfacció interior de Yana creix mentre lluita per trobar sentit als seus desitjos.

 

Direcció: Dea Kulumbegashvili

Guió: Kulumbegashvili, Rati Oneli

Origen: Geòrgia, França (2020)

Durada: 125 minuts

Idioma: Versió original en georgià, subtitulat en castellà (VOSE)