49è Festival de Música d’Estiu

Del 9 de juliol al 30 d’agost, Joventuts Musicals de Ciutadella celebrarà el seu 49è Festival de Música
d’Estiu de Ciutadella.
Ja són 49 anys els que la nostra entitat organitza aquest esdeveniment, i ens omple d’alegria ser presents en societat, donant a conèixer qui som i què fem. El nostre compromís social de donar escenari als artistes i oferir concerts de bona música als nostres socis i amics que ens acompanyen sempre, es manté ferm i decidit a seguir amb la tradició que fa prop de 50 anys esdevé cita indiscutible a l’estiu de Ciutadella.

La nostra aportació a la Cultura del nostre poble, és un dels valors dels que ens sentim orgullosos. Ser-hi presents en moments de dificultats és també la nostra comesa com a entitat que no te cap pretensió econòmica, més enllà de poder assumir els compromisos de contractes amb artistes i serveis, per portar a terme les nostres activitats. Fem esment de l’esperit de voluntariat en tota la organització.  Ho farem amb totes les mesures d’higiene i seguretat que la normativa ens marqui en tot moment. El cartell d’aquest any és una obra pictòrica que ens han cedit molt amablement la família del desaparegut pintor ciutadellenc Pepe Torrent Vivó. Ens emociona i agraïm profundament la il·lusió posada pels familiars, per formar part d’aquest projecte cultural que ens uneix en la música i en la vida.

El programa d’aquest any és el següent.
9 Juliol OCIM, dirigits per Francesc Prat i amb la presència del violinista Joel Bardolet
19 Juliol, MIREIA FARRÉS i MERCÈ HERVADA, trompeta i piano
26 Juliol, JOSÉ ANTONIO DOMENÉ i VÍCTOR JIMÉNEZ DÍAZ, arpa i piano
2 Agost, QUINTET FRONTELA & IVET FRONTELA, quintet de vent i piano
9 Agost, ALBA VENTURA, piano
16 Agost, LARSSON, LARSSON & ZVYAGIN, duet saxos i piano
23 Agost, TRIO RODIN, violí, violoncel i piano
30 Agost, PABLO SAINZ VILLEGAS, guitarra

El concert de inauguració el 9 de Juliol, serà al Teatre des Born. Les entrades es podran comprar al web www.teatredesborn.com o a la taquilla del teatre.

Tots els altres concerts seran a les 21:00 al Claustre del Seminari. Les entrades es podran comprar a través de la Plataforma CODETICKETS www.codetickets.com, i una hora abans del concert a la taquilla.Esperem que la programació presentada us il·lusioni com ens il·lusiona a Joventuts Musicals poder realitzar-la.

 

 

El nostre agraïment més sincer al Bisbat de Menorca i al Museu Diocesà per deixar-nos realitzar el
Festival de Música d’Estiu com cada any al Claustre del Seminari, al Consell Insular de Menorca i a
l’Ajuntament de Ciutadella pel seu suport econòmic. A la família Sastre i al Grup Cafè Balear pel seu
compromís amb la Cultura del nostre poble, a la Capella Davídica per ser un suport logístic i moral
necessari i als mitjans de comunicació que feu ressó de les nostres activitats.
JOVENTUTS MUSICALS DE CIUTADELLA