BRIEUC VOURCH i GUILLAUME VINCENT, violí i piano

Tenim el gust de comunicar-vos que en col·laboració amb la fundació FIDAH, podrem gaudir del seu concert que com ve fent durant 25 anys, aquesta entitat organitza a Villa Jardín a Sant Lluís.

En aquest cas, també podrem escoltar als dos artistes a la Sala d’actes del Seminari, el proper dia 5 de JULIOL a les 20:00h.

Actuaran dos músics francesos de important trajectòria professional: el violinista BRIEUC VOURCH i el pianista GUILLAUME VINCENT.

Per poder assistir, tenim habilitat el nostre correu de reserves per facilitar la gestió de públic. Els concerts de la Fundació Fidah sempre són de caire gratuït.: reserves@jjmmciutadella.com

Esperam que us faci il·lusió poder participar d’aquest acte. Vos esperam!

BRIEUC VOURCH

Brieuc Vourch va estudiar amb Itzhak Perlman en la Juilliard School of Music, amb Boris Kuschnir a Viena, i actualment segueix la direcció de Daniel Gaede. Durant la seva formació, Brieuc també es va beneficiar dels consells d’Ana
Chumachenco, Milan Šetena, Lukas Hagen, Volkhard Steude i Thomas Brandis, entre altres.
Ha estat premiat en el Concurs de Joves Artistes de l’Orquestra de Cambra Adelphi, en el Concurs Internacional de Música de Manhattan, als Estats Units, en el Concurs Internacional de Violí Anton Rubinstein, a Alemanya, en el Concurs Internacional d’Entenimentades Labia & Callegaro, a Itàlia, en el Concurs Internacional del Festival de Música de Rodas, a Grècia, i en l’Acadèmia Internacional de Música Maurice Ravel, a França.
Brieuc Vourch va ser seleccionat entre centenars de candidats per a participar en el Concurs Internacional de Violí Reina Elisabeth de Bèlgica i en el Concurs Internacional de Violí Fritz Kreisler d’Àustria. Va ser un dels tres finalistes de les audicions de debutants de Nova York Concert Artists Worldwide.
És guardonat per la Societat Internacional de Violí Beares, la Fundació Zilber-Rampal, la Fundació Safran per a la Música, la Fundació Concòrdia per a les Arts i la Fundació Johannes Brahms per a la Música.
Brieuc Vourch és també becari de l’Acadèmia de Música de Villecroze, l’Acadèmia del Festival de Verbier, el Programa de Joves Artistes de Clasclas i l’Acadèmia de Música de Cambra de Slavonice.
Ha estat nomenat Artista Cultural Hantang a la Xina, Prix Passion de la Revista Écoréseau a França i nomenat concertino de la Heidelberg Philharmonisches Orchestra a Alemanya per a la temporada de concerts 2019/2020.
Durant la temporada de concerts 2020/2021, Brieuc Vourch és convidat al Concurs Internacional de Violí Yuri Yankelevitch en Omsk, Rússia, al Concurs Internacional de Violí de Odessa a Ucraïna, al Concurs Internacional de Violí Georges Enescu a Bucarest, Romania, al Concurs Internacional de Violí Schoenfeld en Harbin, la Xina, a les Masterclasses Internacionals Leonidas Kavakos a Atenes, Grècia i a l’Acadèmia de Música de Cambra de Slavonice a la República Txeca dirigida per membres de l’Orquestra Filharmònica de Viena.
És convidat regularment als principals festivals internacionals de música, com el Schleswig-Holstein Musik Festival d’Alemanya, el Hantang International Music Festival de la Xina i el Verbier Festival de Suïssa.
Toca un violí Francesco Ruggeri de 1690 adquirit per a ell per un patrocinador privat.

GUILLAUME VINCENT

Guillaume Vincent va néixer en 1991 a Annecy. Va començar a estudiar piano als 7 anys i va fer els seus primers recitals com a solista i concerts amb orquestra als 10 anys. Als 13 anys va ingressar en el Conservatori Nacional de París per a sortir en 18 anys amb un Màster de piano i als 19 amb un títol de 3er cicle d’Artista Intèrpret.
Drouet Bourgois – Premi en 2006, Primer Premi en el concurs de Leipzig “ Joves Concertistes “ en 2008, Premi de l’Acadèmia Ravel i Premi dels Mélomanes de la Côte Sud en St. Jean de Llum en 2009, Tercer Premi del concurs Marguerite Long – Jacques Thibaud, Premi SACEM, Premi de la Fundació Lacroix i Premi de l’Orquestra Nacional de França en 2009 , Primer Premi “Jove” del concurs Adilia Alieva en 2010 i “Professional” en 2016, clàssic Revelació ADAMI en 2010, Premi Joves Talents en 2011, Premi de la Fundació Safran per a la Música en 2012, 2013 guanyador de la Fundació Banque Populaire , va ser nomenat en 2014 Solista Instrumental Revelació en les Victoires de la Musiqui Classique.
Va actuar com a solista en els escenaris més prestigiosos com el Tòquio Suntory Hall, el Barbican Hall de Londres, el Carnegie Hall de Nova York, el Théâtre donis Champs-Élysées, la Salle Pleyel, la Salle Gaveau de París, el Palace of Arts de Budapest, l’Opera House Qatar de Doha, la Sala Simón Bolívar de Caracas, el Gran Teatre de Tianjin, la Sala de Concerts Plantation de Pequín, l’Òpera de Teheran… A més, multiplica les col·laboracions amb orquestres com l’Orquestra de la Ràdio de Frankfurt, l’Orquestra Filharmònica de Budapest el Ensemble orquestral de Kanazawa, l’Orquestra Filharmònica de Kanagawa, l’Orquestra Nacional de Bordeus, l’Orquestra Lamoureux, l’Orquestra Nacional Capitole de Tolosa, l’Orquestra Simfònica de la BBC, l’Orquestra Filharmònica de Qatar l’Orquestra Simfònica Simón Bolívar, l’Orquestra Nacional de Lilla, l’Orquestra de l’Aliança… Ha treballat amb directors com Marc Minkowski, Tugan Sokhiev, Seikyo Kim, Fayçal Karoui, Olari Elts, Joshua Dos Santos, Joshua Weilerstein, Mihhail Gerts, Pejman Memarzadeh.

 

 

PROGRAMA

Richard Strauss

Sonata para violín y piano – op. 18

Allegro, ma non troppo

Improvisation: Andante cantabile III

Finale: Andante – Allegro

César Franck

Sonata para violín y piano en La mayor Tornado

Allegretto moderato

Allegro

Recitativo – fantasía. Moderato

Allegretto poco mosso