El agente topo

El agente topo

Projeccions 27 i 28 d’octubre a les 20:30 hrs al Teatre des Born de Ciutadella

La directora xil·lena Maite Alberdi aconsegueix amb questa cinta entre la ficció i el documental, apropar-nos al món del nostres majors amb una visió tant natural, única i natural que no la oblidarem.

Sergio és un espia xilè. O alguna cosa semblant, ja que se li ha ofert aquest treball després d’un càsting organitzat pel detectiu Rómulo. Aquest investigador privat necessita a un talp creïble per infiltrar-se en una llar de jubilats. Sergio té 83 anys i no és precisament l’agent 007. Aconseguirà confirmar la teoria de la client de Rómulo malgrat la seva poca experiència com a detectiu i amb els aparells tecnològics?

Fitxa tècnica:

País: Chile Chile
Direcció: Maite Alberdi
Guió:  Maite Alberdi
Música: Vincent van Warmerdam
Fotografía: Pablo Valdés
Repartiment: Documental, intervenciones de: Sergio Chamy, Rómulo Aitken, Marta Olivares, Berta Ureta, Zoila González, Petronila Abarca, Rubira Olivares