La vida de los demás

La vida de los demás

Projeccions 13 i 14 d’octubre a les 20:30 hrs al Teatre des Born de Ciutadella

Valenta cinta iraní que arrenca amb molta força. La gran fotografia és de gran ajuda per encaixar la solidesa del missatge.Quatre històries sobre la fortalesa moral i la pena de mort que qüestionen fins a quin punt la llibertat individual pot expressar-se en un règim despòtic. Las cosas que decimos, las cosas que hacemos El director francés Emmanuel Mouret ens recorda a part del millor cine francés (Desplechin, Garrel o Rohmer) amb aquesta cinta carregada de bons diàlegs, emocions i, en definitiva de bon guió.

Daphné, embarassada de tres mesos i de vacances al camp, acull com a hoste a Maxime, cosí de la seva parella. Durant quatre dies, esperant el retorn de François, Daphné i Maxime es van coneixent i desenvolupant certa amistat, explicant-se les seves respectives experiències sentimentals.

Fitxa tècnica:

País: Irán
Direcció: Mohammad Rasoulof
Guió: Mohammad Rasoulof
Música: Amir Molookpour
Fotografía: Ashkan Ashkani
Repartiment: Ehsan Mirhosseini, Shaghayegh Shoorian, Kaveh Ahangar, Alireza Zareparast, Salar Khamseh,