JINETES DE LA JUSTICIA

JINETES DE LA JUSTICIA

Projeccions 15 i 16 de desembre de 2021 a les 20:30 hrs al Teatre des Born de Ciutadella

Una peculiaríssima pel·lícula danesa de Thomas Jensen protagonitzada per un excel·lent planter d’intèrprets. Sorprèn a cada minut i desperta una curiositat creixent per descobrir com es pot concloure l’embolic narratiu.


El militar Markus ha de tornar a casa amb la seva filla adolescent, Mathilde, quan la seva dona mor en un tràgic accident de tren. Tot sembla ser a causa de la mala sort, fins que Otto, expert en matemàtiques i també passatger de tren sinistrat, apareix amb els seus dos excèntrics col·legues, Lennart i Emmenthaler. 

Títol original Retfærdighedens ryttere

Any 2020

Durada 116 min.

País  Dinamarca

Direcció Anders Thomas Jensen

Guió Nikolaj Arcel, Anders Thomas Jensen. 

Música Jeppe Kaas

Fotografía Kasper Tuxen

Repartiment Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Gustav Lindh,

VOSE (Danès)