Concert – Íntim amb María Camps i Pere Arguimbau

 

 

 

Joventuts Musicals de Ciutadella i la Societat Històrico-Arqueològica Martí i Bella vos conviden a la conferència que oferirà el Sr. Gabriel Julià Seguí al Cercle Artístic el dia 27 de novembre de 2021 sobre la fundació de la nostra entitat i de la qual en va ser protagonista, dintre del programa de les XIX Jornades de Recerca Històrica de Menorca i al concert commemoratiu que a continuació oferiran la soprano Maria Camps i el guitarrista Pere Arguimbau amb el títol Íntim: 10 anys de trajecte a la Sala del Nunci del Seminari de Ciutadella i que organitza com a col·laboració Joventuts Musicals.

La conferència, que servirà de cloenda de les Jornades està prevista a les 18,45 hores de dissabte dia 27 al saló d’actes del Cercle Artístic amb el títol Joventuts Musicals de Ciutadella, una flor al desert, farà repàs dels inicis certament peculiars que van donar lloc a la fundació de la nostra entitat. El concert, està previst a continuació de la conferència, al Seminari, a les 20,30 hores.

Els socis de Joventuts Musicals hi sou convidats especialment als dos actes i no és necessària l’inscripció prèvia. Així i tot, els socis que estiguin interessats en la temàtica de les Jornades hi son també convidats si bé és necessària l’inscripció prèvia.

XIX JORNADES DE RECERCA HISTÒRICA DE MENORCA

Ciutadella de Menorca, 26 i 27 de novembre de 2021

Programa complet: www.shamartibella.es

LA SECCIÓ D’ESTUDIS DEL CERCLE ARTÍSTIC (1953-1970), LA REPRESA DE LA MENORQUINITAT CULTURAL

(En el marc del 140 aniversari de la fundació del Cercle Artístic)

Inscripció gratuïta fins el 24/11/2021

shamartibella@gmail.com

Telèfon: 971385753