Gaza Mon Amour

GAZA MON AMOUR

Dies 16 i 17 de febrer a les 20:30 hrs al Teatre des Born de Ciutadella

Pel·lícula plena de moments dolços i divertits que contrasten, no podia ser altrament, amb un teló de fons ple de desesperança i malenconia. Els directors cultiven amb cura i paciència aquest romanç tardorenc, sobri i humil, amb tocs de Jarmusch i Kaurismäki.. Història absurda ambientada en un món encara més absurd, però un món que existeix en molts aspectes.

Issa, un pescador de seixanta anys, està secretament enamorat de Siham, una dona que treballa al mercat amb la seva filla Leila. Quan descobreix una antiga estàtua fàl·lica d’Apol·lo a les seves xarxes de pesca, Issa l’amaga, sense saber què fer amb aquest tresor misteriós i poderós. En el fons, però, sent que aquest descobriment canviarà la seva vida per sempre. 

  • Títol original Gaza mon amour
  • Any 2020
  • Durada 87 min.
  • País  Palestina
  • Direcció Mohammed Abou Nasser, Ahmad Abou Nasser
  • Guió Mohammed Abou Nasser, Ahmad Abou Nasser
  • Fotografía Christophe Graillot
  • Repartiment Salim Dau, Hiam Abbass, Maisa Abd Elhadi, George Iskandar,
  • VOSE