SIERVOS

SIERVOS

Dies 30 i 31 de març a les 20:30 hrs al Teatre des Born de Ciutadella

 

Ostrochovský demostra fe a l’espectador intel·ligent, amb una pel·lícula en què destaca pel poder expressiu d’imatges i so poc habitual al cinema contemporani. I també s’allunya premeditadament de la típica denúncia de l’aparell repressor del comunisme oferint interessants variacions sobre una mateixa nota. 

L’Església Catòlica travessa un moment complicat a Txecoslovàquia a principis dels anys 80. El règim comunista amenaça de destruir la institució i la sotmet a un estricte control, per la qual cosa es veu obligada a acceptar certes restriccions relacionades amb la llibertat de creences i de expressió. Aquest és el context en què els joves seminaristes Michal i Juraj han de decidir si mantenir-se fidels a la seva vocació i idealisme o agenollar-se davant les pressions de la policia secreta.