50è Festival de Música d’Estiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de Joventuts Musicals de Ciutadella presentem un any més l’edició del nostre festival d’estiu. Aquest 2022, i després de dues edicions marcades per la pandèmia, proposem un cartell esponerós. I és que la ocasió ho mereix. No tan sols per recuperar la “normalitat” a la qual estàvem avessats, sinó perquè aquest anys celebram una efemèride que ens il·lusiona a tots nosaltres, als nostres socis i sòcies i a tot el poble de Ciutadella: el 50è aniversari del festival.

Aquesta 50ena edició és una fita per tot el camí recorregut fins a dia d’avui i les col·laboracions que s’han portat a terme al llarg de tots aquests anys. Seguint amb la tònica de celebrar els concerts al meravellós claustre del Seminari de Ciutadella, fem una passa més ampliant espais per a la ocasió. És per això que podrem gaudir d’alguns recitals al recuperat Teatre des Born -al qual ja varem desembarcar l’estiu passat-, a l’església del Socors i a la Catedral de Menorca, en un concert extraordinari per celebrar i oferir als nostres socis i sòcies una ocasió especial per aquest 50è festival.

L’acte de presentació oficial de la programació que va tenir lloc a l’hotel Can Sastre de Ciutadella, suposà la recuperació d’una activitat que es va iniciar abans de la pandèmia i que voliem recuperar per a la ocasió, en la qual poguerem presenciar un tast musical de la mà d’alguns músics de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca (OCIM).

Gaudim de la música i celebrem tots junts aquest 50è festival!

Moltes gràcies.

La Junta Directiva de JJMM Ciutadella