Fire of Love

 

FIRE OF LOVE

Dies 18 i 20 d’octubre de 2022 a les 20:30 hrs.

Inclassificable documental desenvolupat com un drama romàntic que esdevé màgia fílmica i hipnosi sonora. ‘Fire of Love’ no és tan sols una aventura romàntica clàssica, sinó que també és un assaig visual modern. Una pel·lícula inoblidable.

 

Katia i Maurice Krafft estimaven dues coses: l’un a l’altre i els volcans. Durant dues dècades, aquesta atrevida parella de vulcanòlegs francesos es va deixar seduir per l’emoció i el perill d’aquest triangle amorós elemental. Van recórrer el planeta, perseguint les erupcions i les seves conseqüències, documentant els seus descobriments en impressionants fotografies i pel·lícules per compartir-los amb un públic cada cop més curiós.

 

  • Títol original A Hero
  • Any 2022
  • Durada 93 min.
  • País  Estats Units
  • Direcció Sara Dosa
  • Guió Shane Boris, Erin Casper, Jocelyne Chaput, Sara Dosa