Pacifiction

PACIFICTION

Dies 29 de novembre i 1 de desembre de 2022 a les 20:30 hrs.

El prestigiós director català Albert Serra roda aquesta cinta francesa amb la mirada posada en un paradís decadent i crepuscular. La riquesa expressiva de Serra i la seva potència estètica aconsegueixen commoure en aquesta catàrtica cinta tan extraterrestre com a humana.

 

A l’illa de Tahití, l’Alt Comissari de la República i representant de l’Estat francès, és un home calculador de maneres impecables. Tant a les recepcions oficials com als establiments il·legals, no deixa de prendre el pols a una població local la ira de la qual es pot despertar en qualsevol moment. I encara més quan un nou rumor s’instal·la entra la població.

Títol original Pacifiction

Any 2022

Durada 165 min.

País  França

Direcció Albert Serra

Guió Albert Serra

Repartiment Benoît Magimel, Pahoa Mahagafanau, Marc Susini, Matahi Pambrun