Ennio, el maestro

ENNIO, EL MAESTRO

Dia 29 de desembre de 2022 a les 20:30 hrs

Documental exhaustiu i nostàlgic on Tornatore (Cinema Paradiso) mostra la bellesa i l’eternitat de l’obra de Morricone. El documental, ric en anècdotes i amb també alguns moments extravagants gens habituals en aquests homenatges. Farà les delícies de qualsevol espectador amb bon gust.


Retrat d’Ennio Morricone, el compositor de cinema més popular i prolífic del segle XX, un dels més estimats pel públic, dues vegades guanyador de l’Oscar i autor de més de cinc-centes partitures inoblidables. Entrevistes a testimonis d’artistes i grans directors i músics revelen també el costat menys conegut de Morricone, com la passió pels escacs, que pot tenir vincles misteriosos amb la seva música. 

Títol original Ennio: The Maestro

Any 2021

Durada 156 min.

País  Itàlia

Direcció Giuseppe Tornatore

Guió Giuseppe Tornatore