La Consagración de la Primavera

LA CONSAGRACIÓN DE LA PRIMAVERA

Dies 31 de gener i 2 de febrer de 2023 a les 20:30 hrs.

Pel•lícula tremenda i alliberadora, senzilla, magnífica i pertorbadora. Un film molt valent, depurat en les seves interpretacions i en la seva forma, que s’atreveix amb un tema incòmode on de l’amargor i la foscor s’acaba alçant la lluminositat.

Laura acaba d’arribar a Madrid per instal•lar-se a un Col•legi Major i estudiar la carrera de Químiques. Sola i gairebé sense diners, intenta adaptar-se a la seva vida universitària mentre toreja amb les seves inseguretats. Una nit, per casualitat, coneix David un noi amb paràlisi cerebral que viu amb la seva mare. La Laura inicia amb ells una relació de confiança mútua que l’ajuda a superar els complexos i afrontar una nova etapa cap a la maduresa.

Títol original La consagración de la primavera

Any 2022

Durada 110 min.

País  Espanya

Direcció Fernando Franco

Guió Fernando Franco, Bego Aróstegui