Dersu Uzala

Dersu Uzala

Dia 31 de maig de 2023 a les 20:30 hrs

Teatre des Born


Una obra de precisió, lúcida i amarga, al voltant de l’aprenentatge, la natura i, sobretot, l’amistat i la vida. Una cinta de culte i gran bellesa sobre l’amor a la naturalesa i dels canvis de la relació d’aquesta amb la humanitat.

El capità Vladimir Arseniev i el seu destacament han de fer unes prospeccions geològiques als boscos de la taiga siberiana. La immensitat del territori i la duresa del clima fan que s’extraviï. Condemnat a vagar per una terra salvatge, Vladimir coneix Dersu Uzala, un caçador nòmada que coneix el territori com el palmell de la mà i sap com afrontar les adversitats que ofereix el món en el seu estat primigeni.

Títol original Dersu Uzala

Any 2022

Durada 141 min.

País  Unió Soviètica

Direcció Akira Kurosawa

Guió Akira Kurosawa, Yuri Nagibin.

Repartiment Maksim Munzuk, Yuriy Solomin, Svetlana Danilchenko, Vladimir Kremena, Dmitriy Korshikov, Suymenkul Chokmorov