CREATURA

CREATURA

Dies 28 i 30 de novembre de 2023 a les 20:30 hrs.

 

Impactant estudi sobre la naturalesa i la pràctica del desig femení. Filmada amb elegància i neta de tabús, les preguntes que planteja la segona pel•lícula d’Elena Martín, són d’una aclaparadora complexitat aconseguint posar l’espectador contra la paret dels seus propis prejudicis.

Després de mudar-se amb la seva parella a una nova llar, Mila s’adona que la pèrdua de desig es troba en si mateixa. A partir d’aquí comença un viatge en què revisita experiències de la seva infància i adolescència amb l’esperança de reconciliar-se amb el seu propi cos.

 

Títol original Creatura

Any 2023

Durada 112 min.

País  Espanya

Direcció Elena Martín

Guió Elena Martín, Clara Roquet

Repartiment Elena Martín, Oriol Pla, Àlex Brendemühl, Clàudia Malagelada