ANATOMIA DE UNA CAÍDA

ANATOMIA DE UNA CAÍDA

Dies 19 i 21 de desembre de 2023 a les 20:30hrs

 

 

La directora francesa Justine Triet completa una elaborada i explosiva peça d’orfebreria guiada pel fantàstic treball de Sandra Hüller. Una obra mestra sorprenentment intel·ligent i subtilment perversa, que recorre un llarg camí entre el fred i la neu per abordar l’inefable i irreductible misteri al cor de les relacions profundes.

Sandra, una escriptora alemanya, viu amb el seu marit Samuel i el seu fill cec, Daniel, en un xalet al mig dels Alps francesos. Quan Samuel mor en misterioses circumstàncies, la investigació no pot determinar si és un suïcidi o un homicidi.

Títol original Anatomie d’une chute

Any 2023

Durada 150 min.

País  França

Direcció Justine Triet

Guió Arthur Harari, Justine Triet

Repartiment Sandra Hüller, Samuel Theis, Swann Arlaud, Jehnny Beth