EL REGRESO DE LAS GOLONDRINAS

EL REGRESO DE LAS GOLONDRINAS

Dies 30 de gener i 1 de febrer de 2024  a les 20:30 hrs

 

Aquest petit prodigi xinès de senzillesa és un elogi a la puresa, a la feina, a la comprensió de l’altre. Transmet una pau i una dignitat amb què ja no estem familiaritzats. L’espectacular tasca actoral de la parella i la complexitat d’algunes composicions ens recorden l’humanisme de Kurosawa.

La humil i senzilla Ma, i el tímid Cao, han estat expulsats de les seves respectives famílies i obligats a contraure un matrimoni concertat. Ara hauran d’unir les forces i construir una llar on sobreviure. Enmig de l’adversitat, comença a forjar-se entre ells un vincle, ja que tant Ma com Cao, en sintonia amb els cicles de la Terra, es creen un refugi on poden prosperar.

Títol original Yin Ru Chen Yan

Any 2023

Durada 131 min.

País  Xina

Direcció Li Ruijun

Guió Li Ruijun

Repartiment Wu Renlin, Christina Hai, Guangrui Yang