Encadenados

ENCADENADOS

Dia 28 de febrer de 2024 a les 20:30 hrs al Teatre des Born

 

Obra mestra del gènere d’espionatge que a la seva època va ser ja un gran èxit de taquilla. Meravellosa parella protagonista acompanyats d’un superb i inquietant Claude Rains que va ser nominat a l’Oscar al millor actor secundari.

Després de la Segona Guerra Mundial (1939-1945), el pare d’Alicia Huberman, un espia nazi, és condemnat per traïció contra Estats Units. Després del judici, Alícia dóna una festa en què apareix un atractiu desconegut anomenat Devlin. Es tracta d’un agent dels serveis d’Intel·ligència que reclama la seva col·laboració per atrapar Alexander Sebastian, el cervell dels nazis al Brasil.

Títol original Notorius

Any 1946

Durada 101min.

País  Estats Units

Direcció Alfred Hitchcock

Guió Ben Hecht

Repartiment Cary Grant, Ingrid Bergman, Claude Rains