Perfect Days

PERFECT DAYS

Dies 19 i 21 de març de 2024 a les 20:30 hrs a Moix Negre Cinemes

 

Wim Wenders ens sorprèn amb una pel·lícula en que el seu minimalisme va prenent cos gràcies en gran mesura al seu actor protagonista (Kôji Yakusho). Oda als plaers de la vida del món analògic i presencial el director confecciona un delicat exercici de cinema transparent, intens i vocacionalment a contracorrent.

Hirayama sembla totalment satisfet amb la seva senzilla vida de netejador de vàters a Tòquio. Fora de la seva estructurada rutina diària, gaudeix de la passió per la música i els llibres. Li encanten els arbres i els fa fotos. Una sèrie de trobades inesperades revelen a poc a poc més del passat.

Títol original Perfect Days1

Any 2023

Durada 124 min.

País  Japó

Direcció Wim Wenders

Guió Takuma Takasaki, Wim Wenders

Repartiment Kôji Yakusho, Arisa Nakano, Tokio Emoto, Yumi Asou