París, Texas

PARÍS TEXAS

Dia 20 de març de 2024 a les 20:30hrs al Teatre des Born

PARÍS TEXAS

Una de les pel·lícules més agudes i exquisides que s’han fet sobre la família i un dels èxits més important de la carrera de Wenders. Cinema d’autor refinat, veraç, profund , brillant i amb un atractiu tò èpic gràcies a l’excel·lent fotografia de Robby Müller y música de Ry Cooder.

Un home camina pel desert de Texas sense recordar qui és. El seu germà el busca i intenta que recordi com era la seva vida quatre anys abans, quan va abandonar la dona i el fill. A mesura que va recuperant la memòria i es relaciona amb persones del passat, es planteja la necessitat de refer la seva vida.

Títol original Paris, Texas

Any 1984

Durada 144min.

País  Alemanya

Direcció Wim Wenders

Guió Sam Shepard

Repartiment Harry Dean Stanton, Nastassja Kinski, Dean Stockwell, Aurore Clément