O Corno

O CORNO

Dies 9 i 11 d’abril de 2024 a les 20:30 hrs, Moix Negre Cinemes

 

Confirmació d’una autora amb veu pròpia en aquest efectiu i subtil al•legat a favor del dret a la dona a decidir sobre el seu propi cos. Commovedor retrat i història de supervivència capaç de fer que les ungles se’ns quedin clavades a la butaca.

Illa de Arousa, 1971. Maria és una dona que es guanya la vida recollint marisc. També és coneguda a l’illa per ajudar altres dones al part amb especial dedicació i cura. Després d’un succés inesperat, Maria decideix travessar la frontera per una de les rutes de contrabandistes entre Galícia i Portugal.

Títol original O Corno

Any 2023

Durada 98 min.

País  Espanya

Direcció Jaione Camborda

Guió Jaione Camborda

Repartiment Janet Novás, Siobhan Fernandes, Carla Rivas, Daniela Hernán Marchán