Tótem

TÓTEM

Dies 2 i 4 d’abril de 2024 a les 20:30 hrs, Moix Negre Cinemes

 

Delicada i perfecta miniatura cinematogràfica es va fent forta en una mena de vapor de por que entela l’objectiu de la càmera. I que aquí brilla i fa mal alhora. Avilés utilitza la màgia d’un cinema artesà amb els coneixements propis d’una ciència oculta.

Sol, una nena de set anys, passa el dia a casa del seu avi, ajudant els preparatius d’una festa sorpresa pel seu pare. Al llarg del dia, el caos s’apodera a poc a poc de la família, fracturant-ne els fonaments. Sol abraçarà l’essència de deixar-se portar com un alliberament per a l’existència.

Títol original Tótem

Any 2023

Durada 95 min.

País  Mèxic

Direcció Lila Avilés

Guió Lila Avilés

Repartiment Naíma Sentíes, Montserrat Marañon, Marisol Gasé, Teresa Sánchez