Socis

Fes-te soci de Joventuts Musicals de Ciutadella

Ser soci o sòcia de Joventuts Musicals de Ciutadella té molts avantatges en relació al públic general. Si t’interessa la cultura del nostre poble i acudeixes amb assiduïtat a les nostres activitats, aleshores convé que et plantegis seriosament la possibilitat d’associar-te.

El nombre i natura de les activitats que promovem varia any rera any, però com a exemple il·lustratiu aquí pots veure resumida la diferència econòmica aproximada entre públic i socis:

Preu de les
activitats
PREU
PÚBLIC
PREU
SOCIS
CineClub 32 sessions 160 € 80 €
Festival
Música d’Estiu
Tots els concerts
amb entrada numerada
151 € 80 €
Quota anual de soci/sòcia 70 €
TOTAL 311 € 230 €

Observa que aquesta taula reflecteix els costs per algú que assisteixi a totes les activitats no gratuïtes que organitzem durant l’any. Si només t’interessa el CineClub o només els concerts, aleshores el cost total resultarà proporcionalment menor.

Es poden aconseguir preus encara més ajustats adquirint abonaments pels concerts del Festival Música d’Estiu, disponibles per mesos o per la totalitat dels concerts.

Com pots veure, ser soci implica un bon avantatge econòmic. I per a que no et perdis res cada mes rebràs per correu electrònic el programa complet d’activitats de la nostra associació.

Per altra banda, fent-te soci col·laboraràs amb una Entitat que fomenta la música entre els escolars i coopera amb altres Associacions i Institucions culturals de Menorca.

Formulari d’inscripció

Amb la tramesa d’aquesta sol·licitud reconec haver llegit els estatuts de l’associació i em dono per assabentat dels meus drets i obligacions com a soci/a.

D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment per a que aquestes dades siguin incloses en el fitxer propietat de Joventuts Musicals de Ciutadella i per a que puguin ser utilitzades per enviar informació sobre les activitats organitzades per aquesta associació, així com per cobrar anualment la corresponent quota d’associat.

Per a qualsevol consulta o atenció personalitzada pots enviar un e-mail a l’administració.

Pots contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta o atenció personalitzada pots enviar un e-mail a l’administració.