Joventuts Musicals de Ciutadella
AMB EL SUPORT DE
Ajuntament de Ciutadella de Menorca
Consell Insular de Menorca
Govern de les Illes Balears
Obra social “Sa Nostra”
Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música

Thin Ice

PosterPaís:Suècia (2006)
Durada:58 minuts
Direcció:Håkan Berthas
Guió:Stefan Sundlöf
Música:-
Fotografia:Ole Östen Tokle, Håkan Berthas
Projeccions:Dilluns 20 de setembre de 2010 a les 20:30

Ressenya

D’ençà que l’exèrcit va introduir l’hoquei sobre gel a la província índia de Ladakh, han dominat aquest esport els homes. El 2005, un grup de noies decideixen que també tenen dret a participar en el campionat nacional. Per aconseguir-ho, Dolkar, una jove budista, i les seves companyes d’internat decideixen organitzar-se: reuneixen patins i bastons, recluten jugadores en un poble islàmic a l’Himalàia i, fins i tot, construeixen la pista de gel on entrenar-se.

Deixant de banda les diferències religioses, budistes i musulmanes uneixen esforços i lluiten tant sobre el gel com fora de la pista per desafiar els responsables del Club d’Esport d’Hivern, tots homes, i demostrar que són capaces de competir en aquest esport.


Håkan Berthas va estudiar fotografia i cinema al New York International Centre of Photography. També va assistir a una classe magistral sobre documentals al Dramatic Institute d’Estocolm. Durant els darrers vint anys, ha treballat com a fotògraf i com a director de fotografia en cinema i televisió i ha fet documentals com Nabila, premiat a Amsterdam, Berlín, Estrasburg i Estocolm.