Joventuts Musicals de Ciutadella
AMB EL SUPORT DE
Ajuntament de Ciutadella de Menorca
Consell Insular de Menorca
Govern de les Illes Balears
Obra social “Sa Nostra”
Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música

GEMMA CORRALES, flauta; ARTURO DOMENÉ, piano

Dilluns 6 de juny de 2011 a les 20:30

Sala de conferències del Seminari (Carrer del Seminari)

CONCERT PÚBLIC I GRATUÏT

Presentació

GEMMA CORRALES, flauta

Gemma Corrales i Arturo Domené

Gemma Corrales (Alicante, 1984) realitza estudis superiors de flauta al Conservatori Superior d’Alacant “Oscar Esplá” amb Carolina Lluch, posteriorment, ingressa a la Hochschule für Musik de Colònia amb Robert Winn i Thadeus Watson i des de 2009 realitza Master of Music a la Musikhochschule Detmold amb Janós Balint.

Ha estat guardonada en diversos concursos entre els que destaquen el Ruperto Chapí, el concurs de Xàtiva, Dolores Sendra, el certamen internacional Toxiria Flauta 05 i el Primer Premi del Concurs Permanent de Joventus Musicals d’Espanya.

Ha realitzat gires per Espanya, Alemanya i el Regne Unit i en 2007 debuta com a solista al Palau de la Música de Barcelona amb l’Orquestra de Cambra d’Andorra.

Forma part del quartet de flautes MUSOR, amb qui guanya el segon premi del concurs Internacional de flauta Friedrich Kuhlau (Uelzen, Alemanya) i en 2010 el segon premi del concurs de música de cambra «Ciutat de Vinaròs».

Ha estat becada per l’Institut Valencià de la Música, Alexander von Humboldt i Yehudi Menuhin Stiftung.

Ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra de Menorca, la Simfònica d’Aachen, la Jove Orquestra Filarmònica de Colònia, des de 2010 és academista de la Mahler Chamber Orchestra i durant la temporada 2010-11 és membre de l’Orquestra Filarmónica de Duisburg.


ARTURO DOMENÉ, piano

Arturo Domené estudia amb Daniel Lillo de qui rep classes de solfeig i acordió. Ingressa al Conservatori Professional de Música de Villena on estudia piano amb José Micó. En 2001 accedeix al Grau Superior al Conservatori «Oscar Esplá» d’Alacant on estudia amb Jacobo Ponce.

Continua els seus estudis de perfeccionament a Londres, al Royal College of Music, becat per l’Institut Valencià de la Música amb John Blakely, Kathron Sturrock i Gordon Fergus-Thompson.

Ha realitzat el màster en música antiga i clàssica de la Universitat Politècnica de València i, actualment, amplia la seva formació pianística a Musikeon a València amb Luca Chiantore. Ha rebut classes de perfeccionament de piano, música de cambra i d’anàlisi amb guitarristes i compositors de renom.

Ha estat guardonat amb diversos premis de concursos nacionals i internacionals, entre els més recents, el segon premi del certamen Villa de Cox en 2010.

Actualment, té plaça de professor de solfeig i piano per oposició al Conservatori Professional d’Almoradí (Alacant).

Programa

primera part
Nocturn i allegro scherzando per a flauta i piano Philippe GAUBERT
(1879-1941)
«Reflets dans l’eau» (de «Images, vol.1»)

(piano sol)

Claude DEBUSSY
(1862-1918)
Sonata en La major

III. Ben moderato
IV. Allegretto poco mosso

César FRANCK
(1822-1890)
segona part
Echoes (2006) per a flautí i piano

Intrada
Intermezzo & vivo

Marc MATTHYS
The Great Train Race per a flauta sola Ian CLARKE
Sonata Latino per a flauta i piano

1. Salsa Montunate
2. Rumbango
3. Bossa Merengova

Mike MOWER
(1958)
La boira s’aixeca (Tågen letter) Carl NIELSEN
(1865-1931)