El Mal no Existe

El Mal no Existe

Dies 14 i 16 de maig de 2024 a les 20:30 hrs, Moix Negre Cinemes.

 

Aquest delicat prodigi, tant desconcertant com misterios, aconsegueix que l’espectador sigui incapaç d’anticipar-ne el rumb. Dirigits hipnòtics cap l’imprevisible ens trobarem amb una cinta memorable que muta i avança perfecta, pausada i subtil fins el desenllaç.

Takumi i la seva filla, Hana, viuen en un poble proper a Tòquio. La seva vida es veurà profundament afectada quan descobreixen que prop de casa seva es construirà un càmping glamurós perquè els habitants de la ciutat facin escapades còmodes a la natura. Açò xocarà amb l’equilibri de la zona, tant a nivel natural com de la vida dels protagonistes.

Títol original Aku Wa Sonzai Shinai (Evil Does Not Exist)

Any 2023

Durada 106min.

País  Japó

Direcció Ryûsuke Hamaguchi

Guió Ryûsuke Hamaguchi

Repartiment Hitoshi Omika, Ryo Nishikawa, Ryuji Kosaka