Clàssics tot l’any 2022

Serendipia Ensemble

SERENDIPIA ENSEMBLE Dilluns 7 de novembre de 2022 a les 20:00hrs. a la Sala d’actes des Seminari I ELS SOMNIS, SOMNIS SÓN: LA GUERRA DELS CONTRARIS Rita Rodríguez, flautes de bec Moisés Maroto, flautes de Llegiu mes …

 

LAURE CHOLÉ, PIANO

LAURE CHOLÉ, PIANO Dilluns 7 de novembre de 2022 a les 20:00hrs. a la Sala d’actes des Seminari PAISATGES D’EUROPA En aquest concert, el piano serà el nostre mitjà de transport per recórrer Europa. Durant Llegiu mes …

 

Dones Compositores, les grans oblidades de la història – Maria Camps, soprano – Marlén Coll, piano

Dones Compositores, les grans oblidades de la història Maria Camps, soprano Marlén Coll, piano   Repertori Hildegard von Bingen, Spiritus Sanctus vivificans veu i piano Barbara Strozzi, Che si puo fare veu i piano Marianne Llegiu mes …

 

MIKEL USKOLA, CONTRATENOR · JOANA OTXOA DE ALAIZA, PIANO

MIKEL USKOLA, CONTRATENOR · JOANA OTXOA DE ALAIZA, PIANO Dissabte 21 de maig de 2022 a les 20:00 hrs a la Sala d’actes del Seminari “Liederabend”, té al Lied com a focus i nucli. Aquest Llegiu mes …

 

Officium – Francesc Prat, piano

Officium FRANCESC PRAT Director d’orquestra i compositor format a l’Escolania de Montserrat, Conservatori de Barcelona i diplomat a la Musik-Akademie der Stadt Basel (Composició) i a la Zürcher Hochschule der Kunste (Direcció d’orquestra). Treballa regularment Llegiu mes …

 

Miquel Muñiz Galdon, violí i Lluís Rodriguez, piano

Miquel Muñiz, violí i Lluís Rodriguez, piano Dilluns dia 11 d’abril de 2022 a les 20:00 hrs a la Sala d’actes del Seminari Miquel Muñiz El guanyador del 96è concurs de Joventuts Musicals d’Espanya amb Llegiu mes …

 

Álvaro Mur – piano

Álvaro Mur, piano 14 de març de 2022 a les 20:00 hrs Sala d’actes del Seminari El jove pianista Álvaro Mur (1993) es presenta com una de les joves promeses del piano espanyol amb nombrosos Llegiu mes …

 

Trio Zukan – txistu, percussió, acordió

Jon Ansorena, txistu Gorlia Catediano, percussió, Maria Zubimendi, acordió Divendres 4 de febrer de 2022 a les 20:00hrs a l’església dels Socors de Ciutadella Trio Zukan centra els seus esforços en la composició contemporània instrumental Llegiu mes …

 

Dones Compositores, les grans oblidades de la història – Maria Camps, soprano – Marlén Coll, piano

Dones Compositores, les grans oblidades de la història Maria Camps, soprano Marlén Coll, piano   Repertori Hildegard von Bingen, Spiritus Sanctus vivificans veu i piano Barbara Strozzi, Che si puo fare veu i piano Marianne Llegiu mes …

 

Officium – Francesc Prat, piano

Officium FRANCESC PRAT Director d’orquestra i compositor format a l’Escolania de Montserrat, Conservatori de Barcelona i diplomat a la Musik-Akademie der Stadt Basel (Composició) i a la Zürcher Hochschule der Kunste (Direcció d’orquestra). Treballa regularment Llegiu mes …

 

Miquel Muñiz Galdon, violí i Lluís Rodriguez, piano

Miquel Muñiz, violí i Lluís Rodriguez, piano Dilluns dia 11 d’abril de 2022 a les 20:00 hrs a la Sala d’actes del Seminari Miquel Muñiz El guanyador del 96è concurs de Joventuts Musicals d’Espanya amb Llegiu mes …

 

Álvaro Mur – piano

Álvaro Mur, piano 14 de març de 2022 a les 20:00 hrs Sala d’actes del Seminari El jove pianista Álvaro Mur (1993) es presenta com una de les joves promeses del piano espanyol amb nombrosos Llegiu mes …

 

Helena Ressurreiçao, mezzosoprano Alberto Palacios, piano

DE CUBA AL CABARET Helena Ressurreiçao, mezzosoprano. Alberto Palacios, piano La mezzosoprano Helena Ressurreiçao i el pianista Alberto Palacios presenten una recopilació de repertori vocal del segle XX, un segle ric en cultures, novetats i Llegiu mes …

Trio Zukan – txistu, percussió, acordió

Jon Ansorena, txistu Gorlia Catediano, percussió, Maria Zubimendi, acordió Divendres 4 de febrer de 2022 a les 20:00hrs a l’església dels Socors de Ciutadella Trio Zukan centra els seus esforços en la composició contemporània instrumental Llegiu mes …